FEJVADÀSZAT

és vezetöi
munkakörökre

Hogyan működik
 • FELMÉRJÜK AZ IGÉNYEIT FELMÉRJÜK AZ IGÉNYEIT

  FELMÉRJÜK AZ
  IGÉNYEIT

 • MEGKERESSÜK A MEGFELELŐ JELÖLTEKET MEGKERESSÜK A MEGFELELŐ JELÖLTEKET

  MEGKERESSÜK
  A MEGFELELŐ JELÖLTEKET

 • KIVÁLASZTJUK A LEGJOBB SZAKEMBEREKET KIVÁLASZTJUK A LEGJOBB SZAKEMBEREKET

  KIVÁLASZTJUK A LEGJOBB
  SZAKEMBEREKET

 • ÖN KIFIZETI A SZOLGÁLTATÁST ÖN KIFIZETI A SZOLGÁLTATÁST

  ÖN KIFIZETI
  A SZOLGÁLTATÁST

Az egyéni keresés forrásai

BELSŐ CRM RENDSZER

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

MARKETING ESZKÖZÖK

JELÖLTEK KERESÉSE AJÁNLÁSOK ALAPJÁN

Tökéletes jelöltek!

Értékelési eszközök

Kompetencia teszt

Kompetencia teszt

Esetinterjú

Esetinterjú

Ajánlólevelek

Ajánlólevelek

Metaprogramok alkalmazása

Metaprogramok alkalmazása

Szolgáltatásaink

  A fejvadászat a toborzás csúcsa, amely magában foglalja a vállalatok felső vezetőivel való kommunikációt, hogy új lehetőségeket kínálhasson a karrierjük fejlődéséhez.

  A fejvadászat sajátossága, hogy a kiváló szakemberek általában nem keresnek állást, a mi feladatunk az egyéni megközelítés megtalálása, érdeklődésük felkeltése, a hatékony kommunikáció kialakítása és az új karrierlehetőségek minél jövedelmezőbb bemutatása, amely a partnerünk cégénél lehetséges. Munkánk során számos sikertörténetet hoztunk létre a világ más városaiba és országaiban.

  Nem minden toborzó képes megbirkózni egy ilyen feladat bonyolultságával. A siker fő összetevői: sokéves toborzási tapasztalat, kitartás, etika és empátia területén. Ügyfeleink számára a legtapasztaltabb toborzókat vonjuk be a fejvadászatba, akik többször értek el kiváló eredményeket a legjobb vezetőkért folytatott küzdelemben.

  A tömeges toborzás a kommunikáció és az együttműködés külön művészete, amelyben a kiválasztás minősége nem a mennyiségtől függ.

  A Smart Solutions korszerűsítette az ilyen típusú toborzás általános megközelítését.

  Bármelyik irodai pozícióhoz kiválasztjuk a szükséges számú megfelelő szakembert.

  Lehetnek például: fordítók, ügyfélszolgálati szakemberek, adminisztrátorok, logisztikusok, értékesítési vezetők.

  Ha valami újat tanít az alkalmazottainak, az olyan köteléket hoz létre, amelyet értékelni fognak a későbbiekben. Ha ez már az interjún megtörténik, szinte biztos, hogy a legjobb jelölteket fogja bevonzani.

  A szakmai toborzás keretén belül kiválasztjuk a legjobb szakembereket, közép- és felső szintű vezetőket az Ön igényeinek megfelelően.

  A toborzásban végzett több mint 10 éves tapasztalatunk során erős és megbízható munkáltatói márkát hoztunk létre, melyben mind az ügyfelek, mind a legkeresettebb jelöltek megbíznak.

  Mindig nyitottak vagyunk az együttműködésre és készen állunk az új kihívásokra.

  Az informatikusok kiválasztása korunkban minden bizonnyal a legnépszerűbb és legkeresettebb toborzási forma. Nehéz elképzelni egy sikeres céget erős és tapasztalt informatikai szakemberek nélkül. Az IT-szakemberek iránti nagy kereslet arra készteti a munkaerő-toborzó piacot, hogy a legfejlettebb kereső és fejvadász eszközök segítségével toborozzon.

  IT-toborzócsapatunk nemcsak a munkaerő-keresés és -kiválasztás terén rendelkezik nagy szakmai tudással, hanem valós programozási tapasztalattal is. Ennek köszönhetően könnyen megtalálják a közös nyelvet a jelöltekkel és megértik az ügyfél valódi igényeit.

Elégedett partnereink
ügyfél
500+

Lépjen velünk kapcsolatba!

A Smart Solutions egyéb szolgáltatásai: