FIZIKAI MUNKAERŇź

TOBORZ√ĀSA

K√©k gall√©ros munkaerŇĎt biztos√≠tunk az al√°bbi ter√ľletekre:
 • GY√ĀRT√ĀS GY√ĀRT√ĀS

  GY√ĀRT√ĀS

 • LOGISZTIKA LOGISZTIKA

  LOGISZTIKA

 • KISKERESKEDELEM KISKERESKEDELEM

  KISKERESKEDELEM

 • RAKT√ĀR RAKT√ĀR

  RAKT√ĀR

Az egyéni keresés forrásai

BELSŇź ADATB√ĀZIS

K√ĖZ√ĖSS√ČGI M√ČDIA

MARKETING ESZK√ĖZ√ĖK

SZEM√ČLYZET K√ĖZVET√ćT√ČSE
EUR√ďPA-SZERTE

Jel√∂ltjeink 100%-ban megfelelnek √ľgyfeleink ig√©nyeinek

Hogyan v√°lasztjuk ki az alkalmazottakat:

Jel√∂ltkeres√©s k√ľlsŇĎ √©s belŇĎs adatb√°zisokban

Jel√∂ltkeres√©s k√ľlsŇĎ √©s belŇĎs adatb√°zisokban

Interj√ļztat√°s

Interj√ļztat√°s

Irodai interj√ļ

Irodai interj√ļ

Kieg√©sz√≠tŇĎ inform√°ci√≥k begyŇĪjt√©se

Kieg√©sz√≠tŇĎ inform√°ci√≥k begyŇĪjt√©se

Personnel we recruit more often:

  A Smart Solutions-n√©l j√≥l √©rt√ľnk a szakk√©pzett targoncavezetŇĎk toborz√°s√°hoz, akik tapasztalataikat a rakt√°rakban, v√°logat√≥k√∂zpontokban, termelŇĎ l√©tes√≠tm√©nyekben √©s kiskereskedelmi √ľzletekben kamatoztathatj√°k.

  Arra √∂sszpontos√≠tunk, hogy a k√©pzett targoncavezetŇĎknek szak√©rtelm√ľknek megfelelŇĎ lehetŇĎs√©geket biztos√≠tsunk, √≠gy teremtve meg az anyagmozgat√°s optim√°lis hat√©konys√°g√°t √©s biztons√°g√°t.

  Szak√©rtelm√ľnk abban rejlik, hogy tapasztalt anyagmozgat√≥kat biztos√≠tunk k√ľl√∂nf√©le helysz√≠nekre, bele√©rtve a rakt√°rakat, v√°logat√≥k√∂zpontokat, gy√°rakat √©s kiskereskedelmi l√©tes√≠tm√©nyeket. Kapcsolataink √©s ipar√°gi ismereteink kiakn√°z√°s√°val olyan kiv√°l√≥ anyagmozgat√≥kat biztos√≠tunk, akik hozz√°j√°rulnak a z√∂kkenŇĎmentes logisztik√°hoz √©s a hat√©kony mŇĪk√∂d√©shez.

  Tapasztalatunk r√©v√©n kiv√°l√≥ munk√°sokat tudunk biztos√≠tani a rakt√°rak sz√°m√°ra. Az anyagmozgat√≥kt√≥l √©s a matricak√©sz√≠tŇĎktŇĎl a komissi√≥z√≥kig √©s csomagol√≥kig biztosak vagyunk abban, hogy az √Ėn j√∂vendŇĎbeli munkat√°rsai megfelelŇĎ k√©pess√©gekkel rendelkeznek a feladatok v√©grehajt√°s√°hoz.

  Sz√©lesk√∂rŇĪ tapasztalatunkra t√°maszkodva elsaj√°t√≠tottuk a hozz√°√©rtŇĎ csomagol√≥k kiv√°laszt√°s√°nak mŇĪv√©szet√©t, akik l√©tfontoss√°g√ļ szerepet j√°tszanak az √°ruk s√©rtetlens√©g√©nek megŇĎrz√©s√©ben a t√°rol√°s √©s a sz√°ll√≠t√°s sor√°n. Az √°ltalunk k√∂zvet√≠tett csomagol√≥k rendk√≠v√ľl figyelmesek √©s prec√≠zek, hat√©kony csomagol√°si technik√°kat √©s megfelelŇĎ anyagokat haszn√°lnak annak √©rdek√©ben, hogy a term√©keket kifog√°stalan √°llapotban sz√°ll√≠ts√°k, tov√°bb erŇĎs√≠tve ezzel a m√°rka minŇĎs√©g√©vel kapcsolatos h√≠rnev√©t.

  Olyan m√°rk√°kkal dolgoztunk egy√ľtt, mint p√©ld√°ul a PepsiCo, a Grupo Bimbo, a Nestle, az Inditex, az FM Logistics, a Raben Group, a Carlsberg, az ABInBev, az Auchan √©s a Bunge, s ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen hasznos tud√°ssal rendelkez√ľnk a k√ľl√∂nf√©le rakt√°ri feladatok ell√°t√°s√°ban.

  A Smart Solutions-n√©l j√≥l √©rt√ľnk az olyan recepci√≥sok toborz√°s√°ban, akik nemcsak az √Ėn int√©zm√©ny√©nek az arc√°t jelentik, hanem a pozit√≠v elsŇĎ benyom√°sok megteremt√©s√©ben √©s a hat√©kony mŇĪk√∂d√©s fenntart√°s√°ban is fontos szerepet j√°tszanak. Tudjuk azt, hogy milyen fontos egy j√≥ recepci√≥s, aki k√©pes kezelni a vend√©gek √©rdeklŇĎd√©s√©t, a foglal√°sokat √©s fenntartani a bar√°ts√°gos l√©gk√∂rt.

  Az olyan neves vend√©gl√°t√≥-m√°rk√°k, mint a Hilton, a Ramada, a Radisson Blu √©s a Hyatt Regency, m√°r r√°nk b√≠zt√°k, hogy k√©pzett szem√©lyzetet biztos√≠tsunk a sz√°mukra. A bar√°ts√°gos √©s professzion√°lis recepci√≥sokt√≥l kezdve a szakk√©pzett pinc√©reken √°t, az √©tteremben dolgoz√≥kon kereszt√ľl a takar√≠t√≥kig, jelentkezŇĎink kiv√°l√≥ kommunik√°ci√≥s k√©szs√©gekkel √©s √ľgyf√©lk√∂zpont√ļ gondolkod√°sm√≥ddal rendelkeznek.

  A szakm√°ban t√∂lt√∂tt √©vek sor√°n sz√°mos elk√∂telezett szem√©lyzetet biztos√≠tottunk kiskereskedelmi egys√©gekbe k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szerepk√∂r√∂k bet√∂lt√©s√©re, bele√©rtve az √ľzletek alkalmazottait, az √°rufelt√∂ltŇĎket √©s a p√©nzt√°rosokat. P√©nzt√°rosaink j√°rtasak a p√©nz√ľgyi tranzakci√≥k pontos lebonyol√≠t√°s√°ban, a k√©szp√©nzkezel√©sben √©s az √ľgyf√©lszolg√°latban, biztos√≠tva a z√∂kkenŇĎmentes fizet√©st, hozz√°j√°rulva a pozit√≠v m√°rkakapcsolat kialak√≠t√°s√°hoz.

  Az √°gazat m√©lyrehat√≥ ismerete, valamint az olyan nagyra becs√ľlt c√©gekkel val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s, mint az LC Waikiki, az Inditex √©s az Auchan, lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra, hogy gyorsan √©s profi m√≥don biztos√≠tsuk az √Ėn szem√©lyzeti ig√©nyeit.

  Ipari v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra is biztos√≠tunk szolg√°ltat√°sokat, p√©ld√°ul ide tartozik a szakk√©pzett hegesztŇĎk toborz√°sa. Az ipari toborz√°s szak√©rtŇĎik√©nt k√©pesek vagyunk kiel√©g√≠teni a k√©pzett hegesztŇĎket keresŇĎ v√°llalkoz√°sok ig√©nyeit.

  Kiterjedt h√°l√≥zatunk a k√©kgall√©ros munk√°sok √©s a k√©pzett szakemberek sz√©les spektrum√°t √∂leli fel, bele√©rtve a hegesztŇĎket, eszterg√°lyosokat √©s lakatosokat. Az ipari √≥ri√°sokkal val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s sor√°n szerzett tapasztalattal a Smart Solutions toborz√≥i tiszt√°ban vannak a hegesztŇĎk szerep√©vel a szerkezeti egys√©g √©s a term√©kminŇĎs√©g biztos√≠t√°s√°ban.

  Szakter√ľlet√ľnk az elk√∂telezett takar√≠t√≥ szakemberek felkutat√°sa √©s elhelyez√©se k√ľl√∂nf√©le munkater√ľleteken. A partnerekkel val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľnk r√©v√©n biztos√≠tjuk, hogy fenntarthassa a l√©tes√≠tm√©ny√©ben a legmagasabb tisztas√°gi √©s higi√©niai szabv√°nyokat.

Elégedett partnereink
√ľgyf√©l
500+

A Smart Solutions egyéb szolgáltatásai: