30.08.2023

Smart Solutions — a megbízható munkaadó

Egy új munkalehetőség keresése mindig nehéz és kimerítő folyamat mindenki számára, függetlenül a meglévő tapasztalattól, képzettségtől és végzettségtől. Ez egy utazás, melybe az emberek különböző elvárásokkal és célokkal vágnak bele. A pályakezdők számára ez a bizonytalanság időszaka. A tapasztalt szakemberek számára egy kihívást és az egyéni képességeik próbáját is jelenti.

 

De van egy jó hírünk: nem muszáj az állásajánlatok végeláthatatlan sorát, a rengeteg interjút, várakozást és csalódást választani. Rábízhatja magát a Smart Solutions HR ügynökségre, amely segít eligazodni a szakmai lehetőségek között és kiválasztani azt az állást, amely megfelel az elvárásainak, készségeinek és ambícióinak. 

Mi is a Smart Solutions?

Mi, a Smart Solutions-nél 2009 óta a legjobb vállalatokkal és szakemberekkel együttműködve segítünk abban, hogy megtalálják egymást.

Ukrajnában az egyik vezető HR szolgáltatóvá nőttük ki magunkat, majd terjeszkedni kezdtünk Lengyelország, Csehország, Magyarország, Kazahsztán, Azerbajdzsán, Üzbegisztán és Kirgizisztán felé. 6 nemzetközi és 15 regionális irodát nyitottunk az elmúlt években. Cégünk rendelkezik a megfelelő nemzetközi tanúsítványokkal az adott ország munkaügyi jogszabályainak megfelelően.

 

Miért éri meg velünk együttműködni?

Büszkék vagyunk arra, hogy eddig több mint 12 500 ukránnak és külföldi munkavállalónak segítettünk elhelyezkedni. Csapatunk hisz abban, hogy minden ember rendelkezik bizonyos lehetőségekkel és segítünk ennek megvalósításában. Nemcsak tapasztalt szakembereknek vannak ajánlataink, hanem pályakezdőknek is.

 

 

Célunk a hosszútávú együttműködés. Nem tűnünk el, ha aláírtuk a szerződést. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vállalatokat és a szakembereket minden lépésnél. Gondoskodunk arról, hogy mindkét fél elégedett legyen a feltételekkel és az eredménnyel. Nemcsak munkalehetőségeket kínálunk, hanem az alkalmazottak anyagi-technikai felszerelését, a megfelelő betanulást, a munkaügyi jogszabályok betartását, munkavédelmet stb.

 

Miért választanak minket a vállalatok?

  • Megbízhatóság. A hírnevünket a sok éves tapasztalatnak és a több mint 500 cégnek, mint például az OLX, Lifecell, METRO, Hennessy, Caparol, Comfy, Gorenje köszönhetjük.
  • A különböző ágazatokban szerzett szakértelem. Mi tudjuk, hogy a különböző üzletágak egyéni sajátosságokkal rendelkeznek, ezért csapatunk tagjai úgy válogatják a különböző szakembereket, hogy megfeleljenek partnereink egyedi igényeinek.
  • Nemzetközi megközelítés. Nemcsak Ukrajnában segítünk a vállalkozásoknak, hanem az Európai Unió számos országában. Az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk az outstaffing. Megtaláljuk a különböző nehézségű projektekre a megfelelő szakembereket annak érdekében, hogy hatékonyan használják fel a szaktudásukat és a vállalatok a stratégiai céljaikra tudjanak összpontosítani.
  • Hatékonyság és gyorsaság. Az adatbázisunkban több mint 15 000 szakember található. Ennek köszönhetően lehetőségünk nyílik hatékonyan kiválasztani a megfelelő szakembereket, függetlenül a tartózkodási helytől és a vállalat tevékenységi körétől.
  • Hosszútávú együttműködés. Nemcsak megtaláljuk az alkalmazottakat, de segítünk a vállalaton belüli fejlődésükben is. Partnerségünk befektetés a vállalat jövőjébe.

Miért bíznak bennünk a szakemberek?

  • Megbízhatóság. Kizárólag ellenőrzött és elismert vállalatokkal dolgozunk együtt, amelyek kellemes munkahelyi légkört biztosítanak.
  • Professzionális támogatás. Nemcsak alkalmazzuk, de folyamatosan segítséget is nyújtunk számukra. Garantáljuk a jogaik és érdekeik védelmét.
  • Állások széles választéka. Partnercégeink széles választékban kínálnak álláslehetőségeket különböző ágazatokban.
  • Nemzetközi munkalehetőség. Széleskörű tevékenységünknek köszönhetően nemcsak Ukrajnában tudjuk elhelyezni a szakembereket, hanem Európa különböző országaiban is. Partnereink megtalálhatók Magyarország, Csehország és Lengyelország területén is.
  • Kiváló munkakörülmények. Betartjuk a munkaügyi jogszabályokat és gondoskodunk arról, hogy alkalmazottaink megfelelő munkakörülményekben, fizetésben és motiváló bónuszrendszerben részesüljenek.

 

 

Szakmai lehetőségek a Smart Solutions-sel

Igyekszünk olyan munkahelyeket választani alkalmazottaink számára, amelyekkel megvalósíthatják a bennük rejlő lehetőségeket és jelentős mértékben hozzájárulhatnak saját maguk és a vállalat fejlődéséhez. A legkedveltebb állások a következők:

 

  • targoncavezetők;
  • rakodók;
  • matricakészítők és csomagolók;
  • pénztárosok;
  • kereskedelmi egység dolgozói;
  • pincérek;
  • lakatosok és hegesztők;
  • gyári munkások;
  • takarítók stb.

 

Ne ijessze meg, hogy a szakmák többsége kékgalléros pozíció. Már rég elmúlt az az idő, amikor az ilyen szakmákat kizárólag kiindulópontnak tekintették. A fent említett szakmák mindegyike értékes és elengedhetetlen része a munkaerőpiacnak. Ők biztosítják a vállalatok stabilitását és sikerét.

Mi nyitottak vagyunk a pályakezdők felé is, akik nem rendelkeznek még releváns tapasztalattal. Csapatunk készen áll arra, hogy segítse ezen az úton, olyan állásokat ajánlva, ahol tanulhat és fejlődhet.