23.08.2023

A Smart Solutions irodát nyitott magyarországon

Cégünk, a Smart Solutions aktívan fejlődik, így a továbbiakban is minőségi HR szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi szinten. Örömmel jelentjük, hogy 2023 júliusában cégünk tovább bővült és megnyitottuk budapesti irodánkat.

Egy ilyen fontos lépés tovább erősíti a már meglévő nemzetközi kapcsolatokat és a multikulturális együttműködést, elősegíti az innovatív fejlődést, biztosítva a fejlődést mindkét fél számára.

Emlékeztetnénk, hogy a Smart Solutions az Eclectic Talents Groups cégcsoport tagja. Ez 11 vállalatot ölel fel, 10 nemzetközi irodával rendelkezik, s több mint 500 állandó ügyfelet szolgált ki az elmúlt 14 évben.

 

businessess of eclectic talents group banner

 

Magyarországon az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Staffing (munkaerő-kölcsönzés). Segítünk a különböző létszámmal és tevékenységi körrel rendelkező magyarországi vállalatoknak megtalálni a megfelelő alkalmazottakat.
  • Blue-collar workers recruitment (“kékgalléros” alkalmazottak toborzása). Leegyszerűsítjük és felgyorsítjuk a gyártásba, építőiparba, raktárba, szálloda- és étteremláncba stb. történő tapasztalattal rendelkező alkalmazottak toborzását.
  • Recruitment of highly qualified professionals (magasan képzett szakemberek toborzása). Felkutatjuk a mérnök, IT, pénzügy, marketing területén kiemelkedő sikereket elért álláskeresőket azon partnereink számára, akik ezeken a területeken küzdenek munkaerőhiánnyal.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a vállalatok megszabaduljanak a toborzás nehézségeitől. Magunkra vállaljuk a toborzás összes feladatát, kezdve az alkalmazottak adminisztrációjával azért, hogy időt és pénzt spóroljunk meg ügyfeleinknek.

 

smart-solutions-hungary photo

 

A folyamat optimalizálásában nagy segítségünkre van az is, hogy 15000 fős álláskeresői bázissal rendelkezünk, akik nemcsak Magyarországon, hanem azokban az országokban is hajlandóak dolgozni, ahol a Smart Solutions jelen van: Lengyelországban (Katowice), Csehországban (Prága) és Ukrajnában.

 

smart-solutions-hungary photo

 

Arra összpontosítunk, hogy megértsük ügyfeleink igényeit és egyéni megközelítést biztosítunk a jelölt kiválasztásához. Célunk nemcsak az, hogy az kielégítsük az ügyfelek igényeit, hanem, hogy segítsük a stabil fejlődést és a sikerek elérését a jövőben.

“A csapatunk tudja, hogyan találja meg a magasan képzett alkalmazottakat ügyfeleink kritériumainak megfelelően bármely szakterületen. Tapasztalt toborzóinknak és az általunk használt modern eszközöknek köszönhetően képesek vagyunk nemcsak a jó munkaerő, hanem az igazi tehetségek bevonzására is” — hangsúlyozza Artem Nikisov, a Smart Solutions Europe vezető partnere.

Nem állunk meg, hanem folytatjuk a fejlődést, hogy minél több vállalat számára nyújthassunk segítséget. A Smart Solutions nemcsak egy HR szolgáltató, hanem egy igazi stratégiai partner, amely segít reagálni a piac változásaira és elérni a kívánt üzleti célokat.